Tuesday, February 22, 2011

Arghh... nak pegi!!!!

Kak Fasha Sandha yang kini sudah bergelar business woman dengan wujudnya...
"Salon Chinta"

Napela tak panjangkan name salon tu ke "ChintaMungha"...?? 
huhuhu...
(Sape² tak minat dengan dia it's okeh, tapi tolong jangan menci cintabungablogspot sebab post entry cam gni okeh.. please)


Salon ini terletak berdekatan Wangsa Link (area-area Carrefour Wangsa Maju), iaitu bersebelahan dengan OCBC Bank. Dan untuk pegetahuan, salon ini terbina dengan duit hasil titik peluh lakonan Fasha Sandha. Tak ada yang sponsor ye. 
(fuhhh, cayalah! manyak nyer duwettt!)


salon chinta fasha sandha
cantik sungguh ^.^ still minat giler walaupon  'hot' ngan mcm² gosip! -_-

salon chinta fasha sandha
Purple theme... cantik jugak, hurmmm ;)

salon chinta fasha sandha
urghhh, flower mlower gitu... suke!!!! :)



Yang tak boleh blah bab nie...


PROMOTION!!!!

sila klik untuk tumbesaran melampau!




Murah tuuuu...psttt, tapi yang tu harga promosi je taw. Korang!!! Sape nak pegi?? 
Wat Treatment pon okeh ape, berbaloi²~~

12 comments:

nelly said...

Purple semua ..

~ ナフィルザ ~ said...

wah mesti pergi ni..
haha dalam mimpi~

:: noremy bte rahmat :: said...

salon fasha sandha cantik..

suka wallpaper yang dia guna tu...bunga-bunga...

.::cintabungablogspot::. said...

Nelly ~ yelahh... purple sume, law grey lagi cantik kowtt.. kekeke :P

.::cintabungablogspot::. said...

ナフィルザ ~ hahaha... bunyik mcm tak suke fasha jek tu (pssttt... jgn menci cintabungablogspot pulak ae) huhu...

.::cintabungablogspot::. said...

Cik Noremy ~ a'ah kn dear... :) tapi munge jek sumenyer, if ade kerawang sket lg awesome! :)

Melati said...

Cantiknya salon dia =)) Dia guna nama Chinta teringat drama 6.30pm yang dia belakon tu... best jea citer tu sebenarnya =))

Mengaji yeayyyhuuu =)Kelas mengaji nak ikut tak? =))
=))
Nak travel to China?Oke, u need visa!
&
Dressing tableHeheee♥ i

Normaliza said...

Owh..untk rambut aje ek?

.::cintabungablogspot::. said...

Melati ~ heheh... a'ah, cntik kan :) mengaji... travel.. dressing table. wah.. biz eh?

.::cintabungablogspot::. said...

Normaliza ~ a'ah la liza, rambut jew tuu.. law de facial skali mesti best kan :)

topimagine said...

akhirnya awek ak berjaya gak bukak saloon sndiri kn.. bagos :)

.::cintabungablogspot::. said...

Topimagine ~ citttt! 'prasaan' sungguh kamo..

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥