Friday, February 18, 2011

Kah..kah... segan jekk ^__^

Pssttt.... Ingat tak entry pasal segmen khas buat blogger baru - follower 100 ke bawah tu??? Tak ingat ha meh klik sini.

(korang nie memang nak kene balasah nie taw, sampai ati lupekan entry cintabunga.. isk3)


Hehe... bukan nak cakap pasal lepas je post entry tu follower cintabunga dah jadik 100... takk, baru 82 follower... kalau nak kenelah banyakkan bersabar...banyakkan blogwalking... barulah bole dapat 100++, kan? kan? heheh...


Sebenarnye cintabungablogspot nak ceciter..ceciter...  if korang perasan last entry tu ade ayat 'memancing' 
Abg Ben untuk jadi follower cintabungablogspot 
(memain jew tuu sebenarnya, nak follow mana bole paksa² kan... sorry yer abg ben, huhu)

Baru je semalam lepaskan 'kekecewaan & kejelesan' cintabungablogspot kat Cik Anis sebab Abg Ben follow blog dia tapi tak kat blog cintabungablogspot. Wuuu, sedih taww...
(cehh, menipu jekk!)

Tengah duduk syok update shoutbox jenguk blogwalker² yang singgah tetiba mata menjeling ke arah follower cintabungablogpsot yang sedang meningkat naik. Fulammmakkkkk!!!!!!!
*
*
*
*
*
*

Abg Ben dah follow???

Klik untuk tumbesaran tahap gaban, heheh...


 Thank you so much! akhirnya otai blogger support jugak cintabungablogspot. hehehe... 
Terharu wooOoo...



*Cik Anis, Abg Ben dah follow blog cintabungablogpsot. kekekeke....*

6 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

wah.....
harus jeles ni!

.::cintabungablogspot::. said...

Noremy ~ heheh, harus²... cik noremy pon bakal d'follow. tunggu jee.. heheh :)

Encik Blogger said...

hahaha.. ni yang buat jeles nih..

.::cintabungablogspot::. said...

Encik Blogger ~ heheh... takde pe nak jeles pon selagi follower tak cecah 100 :(

Lulu caldina said...

wah tahniah...
eheh, hari tu (dah lama dah) masa EN. Ben follow pun, happy sangat..Semangat berblogging terus berkobar-kobar..ekeke

.::cintabungablogspot::. said...

Lulu ~ hehehe.... Tula, jade b'kobar2 nie. Kekeke.... Thanks visiting ;)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥