Monday, February 21, 2011

1st GIVEAWAY : 'BLACK' BAGI DIRI MU?

Special giveaway dari Mrs Ackmal kite yang dulunyer bergelar Mrs Noremy! heheh... Thanks sebab tag cintabungablogspot untuk join ur 1st giveaway nie, hopefully menang la kannn. heheh...
(tak pernah berjaya pape contest pon lagi, wuuu.. sedihnyerr)



BLACK disitu membawa maksud pandai² korang la nak story ape yang terlintas kat fikiran pasal "BLACK"
(contoh BLACK mentor, BLACK rambot kamoo, BLACK bijik mate kamoo. pape jela yg itam, heheh..)



Syarat-syaratnya

1) As usual, korang kena wat entri "1st GIVEAWAY : 'BLACK' BAGI DIRI MU?"..Letakkan banner kat atas tue di entry korang dan linkkan ke bl0g 
Mrs Ackmal...

2) Jadi follower noremy..
(tak paksa, tapi kalo nak tau perkembangan GA ni kenala follow kan?)

3) Haaa... jgn lupa letakkan banner di atas tue sekali kat side bar blog korang dan link kan terus ke entry ni ye...

4) Tag sekurang-kurangnya 3 orang blogger lain danpastikan
diaorang tahu bahawa mereka telah ditag...

5) Korang just cite tentang 'BLACK' bagi diri u korang la..BLACK tu cakap omputeh, cakap melayu HITAM.. 
(ikut kretiviti masing²)
6) Last sekali, jgn lupa tinggalkan nama dan link entry penyertaan korang dalam kotak komen entry "1ST GIVEAWAY : 'BLACK' BAGI DIRI MU?" blog Mrs Ackmal
..

7) Hanya sorang pemenang yang bertuah akan dipilih melalui cabutan bertuah oleh INCIK HUBBY cik Noremy a.k.a BLACK..ok?  


Hadiah :

shawl labuci berwarna HITAM + kelip ribbon HITAM yang comey 

 (wahhh, cintabunga mahukan itu pleaseee...)




 Okeh! BLACK yang cintabungablogspot nak sampaikan adalah semua yang berkait dengan 
Mr CintaBungaBlogspot a.k.a Mr Fiance Cik Bunga

BLACK was his favourite color, tak tau la ape yang membuatkan die terlalu obses dengan si 'hitam' itu... Especially BAJU! Kadang tu macam ngidam nak tengok Mr Fiance pakai baju kaler PINK!
hahaha, tapi konpem... Cik Bunga sanggup potong jari yang tunang beliau semestinyer taknak dan tidak akan mengenakan baju berkaler sedemikian.. so, layan jela kaler hitam feveret my dear ♥
(my dear suke pakai size S okeh, katenyer nampak tufff! huh~ nak tunjuk body kat sape??? pukol kanggg!!)

Nak tunjuk kan kamo la sayangku Bunga, sape lagi... hehehe
 (phiewww.... blushing² my cheek! kekekek)




Pssttt... Favourite color Cik Bunga adalah grey. heheh...
(nak jugak bgtaw kat Mrs Ackmal nie, huhu...)




cintabungablogspot TAG



12 comments:

i.b.t.i.s.a.m~ said...

tq dear~~!
kamoo mmg rajin...
i'll try k..
bz ckit lately...

:: noremy bte rahmat :: said...

hhehehehe...

suka grey yer?

ai suka pink la dear..

p/s:
awak gorgeous & comey kena TAG kat sini

http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

.::cintabungablogspot::. said...

i.b.t.i.s.a.m ~ heheh, xpe².. slow² wokeh :)

.::cintabungablogspot::. said...

Cik Noremy ~ ha'ah... love grey! heheh.. huarghhh, kene tag lagik. ayoyooo.. heheh... thanx dearr ;)

redzwanie redzmann said...

wahh..mceh yer tag..t wanie wat yer akak g0jes m0ges..hehehe

.::cintabungablogspot::. said...

wanie ~ heheh... semestinyer, kekekek... good luck dear sweet >.<

Suriati said...

cik bunga minat grey..menalik jgk tu..
but sy lebih minat pink n pepel kaler..hehe
tp blog kaler ijau..keke

.::cintabungablogspot::. said...

Suriati ~ kekeke... owh yeke, actually minat jugak ngan purple tuh ;) heheh... tp more obses to grey ;)

Eyqasara said...

mekasih tag.. nak join!!! like! :D

.::cintabungablogspot::. said...

Eyqasara ~ hehehe... yeaayyy! jom :)

:: noremy bte rahmat :: said...

jgn lupa terjah belog ai ESOK utk result belog nie! (^_^)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Noremy ~ wahhhh..tak sabar dah nieyyy ^^

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥