Sunday, February 20, 2011

Belog CintaBungaBlogspot kene AUDIT ok!

Ehhh, ingat syarikat-syarikat besar ke yang nak kene AUDIT setiap 2x setahun?? Para blogger pon kene taw... tapi Auditor dari KSP jela... heheh.... Sorry, takde niat nak buat sape2 kene tekanan darah tinggi pooonn...


Sebenarnya nak cite sket kat sini yang cintabungablogspot dah kene review oleh KirinSelamaPerak. Yang paling membuatkan cintabungablogspot terlalu obses untuk buat 1 entry khas buat beliau pasallllll....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
cintabungablogspot adalah yang pertama join segmen khas KSP tu, kekek... segannyer ^^
Tak pecaye jom pegi kat KSP nyer blog nie, sila klik di bawah



KSP... semoga cepat sembuh ok :)
 

6 comments:

izzati said...

hi dear. i nak tanya, ade tak gambar flash animation rabbit tu, u dpt kat web mane yer :)
tq if sudi sharing

.::cintabungablogspot::. said...

Izzati ~ hiii dear... gambar tu bukan kate rabbit... cat, tiger sume de. huhu :p bole pegi kat sini :)

http://www.myem0.com

~Kirin Selama Perak~ said...

hahaha.
tq ek sbb wat entri khas kt KSP
:))

cik pieja hut said...

KSP..dye lagi..makin fofular lah dye nie..ehhehe

.::cintabungablogspot::. said...

KSP ~ heheh... thanx kat KSP jugak! semoge cepat sembuh ok :)

.::cintabungablogspot::. said...

Cik Pieja ~ heheh, mn de pieja.. tak popular ponn.. die lg laa ;)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥