Wednesday, May 4, 2011

PENGAKUAN BERANI MATI! Cik Bunga p r e g n a n t????????

Ouhhh APEKAH????

Cik Bunga yang baru bape bulan mendirikan tiang rumah atau erti kata lain tunang ler..
(baru tiang jekkk, umah belom siap lagi ponggg!)


dah
P R E G N A N T ???!




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tak cukup cuak lagi...?

Nah hamek nie!

ahahahhaahhahahahaha...


Haishhhh....jangan carik pasal la mulut uol's neyhhhh, hamboi² lancang kuning betol kome² yerkk!
Kawen pon tak lagik mane datang pulak perot nak memboncit tak tentu pasal, kalau buncit pasal makanan tu belakang citer la kan.. kan... Uppss, maaf bagi yang terasa.. Cik Bunga tak berniat nak menyinggung perasaan sape²... huhuhu~


hehehe, yang sebenarnyer Cik Bunga nak citer pasal
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ISI KANDUNGAN

 C i N t ª β u N g ª HENNA

Hanya dalam masa 10minit 

RM 30
(excluding postage)





So, ramai yang request dengan Cik Bunga pasal ingredients yang terkandung...mengandung...tuhhh.... hehehe... saje kasi suspen, sorry yerk!


Bahan²nyer adalah :-

1 cawan Serbuk inai kemboja campuran bunga kemboja
(sebab tu inai harum biler pakai, mcm nak cium² jek)
1 cawan Air Suling
(untuk basahkan tekak. ehh, bukan²..untuk bancuh lerrr)


Cik Bunga dapat pengesahan nie dari supplier tu sendiri, beragama ISLAM jugak.
Diyakini HALAL & tak mengganggu solat anda.
(nak pegi HAJI pon bole, heheh)

Bahan² semulajadi dari sumber alam...Tak gitu? Bukan sumber ayu iklan Rossa tuh eh, heheh..
Sape yang rase tak yakin terpulang, Cik Bunga tak paksa pon... Untuk yang berminat nak buat order sila tinggalkan komen kat sini atau email terus ke ikmalira87@gmail.com

Maklumat lanjut bole refer

20 comments:

qucachahir said...

suspen giler cik bunga.. ;)
hehe..oke just hena... =)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

uit makcik... yang sample nye ade .. kalau aku pakai ok jerk, aku ingat nak beli sati kontena la :)

Dekcik said...

owh yeke...terase was2 bile nak pakai sbb cam pewarna kuku ssah nak hilang..tpi klu kdungan nye halal bgs lah.

putribongsu said...

mana dtg warna merah tu? pewarna ka? maaffff byk soklan tp wajib cik munge utk jwb :P

FARAH LIYANA said...

btw, semoga cpt2 kawen tau ;)

mynameismy said...

hello2 cik bunga! My here hehe...

my pun preggy... preggy lemak..;D

RaraPuing said...

buat suspen jer terkezut mak nyah !!! haha

Faztee Danisha said...

xcyo la ngandung...wooo..jd tokey henna pulk skg

misz fae said...

terkejut fae..hehe;P

meh bace entry terbaru :

http://fzhjmldn.blogspot.com/2011/05/penunggu-istana.html

Jahidih Saili said...

Assalamualaikum.merahnye cik bunga..lain dr yg biasa..xpe,nanti sy promote kt sanak saudara sy k..

Izyan Masri said...

WOW.SERIES BEST.MACAM NAK BELI JE :D

malynd_anggun said...

u, bole pakai henna nih kat jari x instead of kuku je? bole pakai cam inai biase ke?

Cik Cempaka said...

tapi warna dia memang cantik la..

harga pun cantik jugak =( uhuk

mlyn said...

sib baek larh baca sampai abis.. x maen terjah ajer..
bru nak wish kat Cik Bunga. heheheehee...

nabila faryzza said...

haish! bikin suspen je cik bunga ni. haha! dush! dush! :P

Mama Likha said...

cik bunga.. jgn main2 cik bunga ngandung2 ni... meh likha sekeh meh... hihihisk!!

:: noremy bte rahmat :: said...

wat suspen jer..babap kang!

miey anna said...

haishhh..saspen habissss..hehehehehe ^_^

Suriati said...

menarik la bunga,,,,,, cantik sgt,..baru je leps pakai inai ni..nk beli ler..

sue said...

: Tetttt...ingt ape lar td....heheheh...choiii...inai je upenye...

sudi2 la follow blog sy pulak ye..
http://suehazrie.blogspot.com/

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥