Monday, May 9, 2011

Kalau MAK DARA 100%, C i N t ª β u N g ª lagi berperatus² TAK SETUJU!

Kalau Mak Dara 100% tak setuju, apetah lagi Cik Bunga neyh kan... Ermm tah laa..
C i N t ª β u N g ª pon malas nak komen lelebey ... Cume nak cakap ni jek..
-
-
-
Ade betolnyer teguran die untuk yang bertudung macam² fesyen skang, tapi tak semua yang bertudung macam tu okeh... kalau btol la nak menegur biar dgn cara yang betol. Bukan dengan cara nak menjatuhkan maruah agama  ISLAM nie dekat 1 dunia dengan entry cmni??? Setakat nak buat entry untuk dapatkan publisiti murahan untuk isu gadis bertudung tak tentu arah nie, Cik Bunga rase better buat entry untuk isu yang tak bertudung dulu yang dah memang JELAS & NYATA dosa yang kita dapat. Tambah lagi dengan mulut camtu, aishhh...Nauzubillah...

Peaceee... ^____^)....V
-
-
-
-
-
-
-
-


Semoga Allah mengampunkan dosanya & membalas segala perbuatannya, amin..


(maaf...LINK blog beliau telah DILENYAPKAN dari sini, wat semakkkk jek!)



coming soon kalau dah b'tutup litup camni ape lagi la yang tak kene agaknyer?
 aishh..mulut oh mulutt..






Klik sini jugak :)
Pre Order HENNA

26 comments:

mizzkechique said...

MK setuju beratus2....

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

biasa la makcik bunga... ne sume budak baru nak up... bukan aku nak bela pompuan tudung tapi pakai baju ketat ni, tapi perempuan yang xpakai tudung tu lagi jelas2 kan dosanye :(

Belog MTT said...

Panas panas.. Hehehe ;)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

lar nape nak kena buat entry cmtu..
aihhh patutnye biarla teguran secara berhemah..matang dalam bercakap..

nape ada ayat cakap..sama2 masuk hell..ello..apakah?

lantak la dia cik bunga..malas nak cmpur ngan mnusia cmni!

Belog MTT said...

Cikbunge..Meh singgah jap..:)

Blogger vs Wartawan

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

=)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

mizzkechique ~ yeayyy! gimme 5!! ;)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Top ~ btol tu top... bikin panas aje lorhhh, bajet publisiti murahan nk kasi up trafik jek tuh... uhuh~

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Belog MTT ~ meh cik bunga kipaskan meh, heheheh :P

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Pinky Momma ~ biarla die mama, cik bunga pon mls nk amek port sgt psl neyh... mulut org, kita tekleh nk tutup kan... :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Belog MTT ~ da dear :) heheh

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Mak Dara ~ hehehe, yeayyy.. tengsss mak dara :)

Nor Suhaiza said...

kalo nk bcerita pasl isu btudung ni sampai bla2 pon xkn abeh.masing2 akn mncri kburukan n kelemahan msing2.manusia ni ne da yg perfect.so lbh baik usaha perbaiki kelemahan diri....
:)

{ finieViolet} said...

salam gegaran gempa bumi + tsunami dari blog Encek Ben..

thanks dtg blog okeh^_^

sharifahzakiah said...

kita dh bce cikbunga. melampau btol budak2 skrg ni. kot ye pun nk ktuk2 org, crmin diri snd 2 dulu. ni tak, diri snd pon xbtol ag, nk tmbh dosa ngn mngate2 org lain pulak. apelah dunia ~ hmmm

redzwanie redzmann said...

tol tuh sis...t klo da ttp sume kate x nmpk muke la ape la..cet2...!hehe

Anis Adila Aris said...

tak senonoh betul perempuan..
grrrr,,,geram gile..

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Nor suhaiza ~ btol tu sis... bese la mulut orang, mmg kite takleh tutup... tapi hagak² la kan... mcm die sorang jek ade mulut, pastu ape yg terkeluar tu pulak panas telinge m'dgr..huh,. berasap! :P

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Fini ~ aiii fini... alamak, lupe pakai sit belt... adehhh, jatuh suda +___+) heheeheh..

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Sharifah zakiah ~ ntah la dear...cik bunga pon tak taw nk kate pe ngan manusia jenis cmtu, yg bajettttt bagusssss sangat! uhuh~ geram! >.<

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wanie ~ hahahaha...tah, mmg nk kene cili ar mulut tu nnt kan... :P

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Anis ~ hehehe, sabo dear saboo... cik bunga pon ngah bingit gak neyh >.<

Aziela said...

Akak dtg balas gegaran...hehehehe.. Tp org2 yg berfikiran begitu, sangat cetek. Jelas2 dalam AQ, walau sehelai rambut tidak ditutup, apa balasannya. Jadi kalau bertudung tapi pakaian agak ranggi masih boleh dibaiki berbanding langsung tiada niat untuk menutup aurat. Allahmu'alambissawab.

Sal Saari said...

walau apa pun, kita kena menilai diri sendiri dulu sebelum nak kutuk2 orang..

Jahidih Saili said...

alamak..link dah hilang..baru nk masuk balik..

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥