Friday, May 6, 2011

PINKY MOMMA ajak gelak smpai terkeluor gusiku ;D


klik banner untuk join :)


Yeayyy! akhirnyer Cik Bunga berkesempatan jugak nak join segmen Pinky Momma 
 (cik bunga takpat nak flash back cite² lame, so yang bermain dlm kepale nie jek.. baru berlalu, heheh)


Okeh jom mulakan, sape berani gelak siap arrrr.. uhuh~

Cerita asal bermulanya di SINI (tekan kuat²)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Mule² start game tak taw la nape Cik Bunga attack sume nak "membelok" ke longkang, bese tak penah² jadi cam gini.. Puas dah menderam sane sini, kibas fuhhh kanann fuhhh kiri.. huhuu Sampaikan team Cik Bunga yang sorang neyh pon teros dah dapat gelaran "minah kibas"


Mane tak nyer, tak penah dibuat orang main bowling pakai JUBAH! ahahaha...mau tak tersungkur lak time tuh, hehehe... Macam² perangai, heheh... Masuk 2nd game Cik Bunga dah semakin rancak untuk shoot tepat pada sasaran, walaupun Cik Bunga telah DIPAKSA rakan² seperjuangan untuk jalankan diorang punyer. Huwarghhh, bengkak jari dibuat. Tapi pape pon, yeahhh...kembang semangkok sebab dapat pujian melambong... hehehe... 


Yang tak bestnyer....ade satu part nie tengah dok bangga baling STRIKE!!!  Baling SPARE!!!! 
(mak kembang semangkok u!!! dapat sorakan hebakkkk, heheh)

Sampai satu yang spare nie Cik Bunga da aim baik punyer, keletunggggg! tunggg!!! tunggg!!!
(siap toleh belakang konon da hagak jatuh sume pin)

sekali... hahahahahahahahahahahahahaah

  Cik Bunga kene gelak rupenyer ade lagi satu pin yang dok terpacak belakang tuh taknak jatuh! uhuh~ hampehhh korang... Gambaran lebih kurang camni arr...
mak malu kiahhhhh, mak maluuuuuu... huhuhu...
(dengan pantas pegi blkg dok sengih sorang, heheh. adessss)

14 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ko memang tangan bangku la makcik.. xreti men bowling...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

top ~ hamboii... laser balik mulot ko, takleh jadiknie... lame aku tak sebiskan, meh cini meh. heheh :P

nabihancakap said...

wah boling.. aan main boling pakai bola plig ringan 6 kg jer. haha

itupun asik ke longkang.

Mrs.Yie said...

gud luck :)

saffuan said...

boleh ajak lawan boling ini mcm..kalah bayo? mau? hahahaha

sue said...

kelentang keluentung nasib jatuh pn, kalau pegi line sebelah...wahwahwahwah...malu la kak cinta...hehehe ^__^.

redzwanie redzmann said...

akak terror men bowling!wahhh!!!
wanie x reti..smlm men...kalah hbs!:(

gadisBunga said...

tak nak gelak.

tapi dah gelak. cemana ni?

ampun!!!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Nabihan ~ hehehe..cik bunga paling tinggi pon smpai bola 12 jek mampu terangkat, kekekek... :P

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Mrs Yie ~ heheh, tengsss ;)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Saffuan ~ ahahaha...ade brani ka??? MIBC mau? heheh :p

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Sue ~ ahahahaa...gelak, gelakkk.. pukol kang haaa, heheheh :P malunyerrr >.<

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wanie ~ heheheh, kene menuntut ilmu lagi neyh dik oiii. heheh

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

gadis bunga ~ diampunkan! hehehe...gelak lagi mmg nak kene neyh, huhu

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥