Tuesday, May 10, 2011

Urghhh...Cik Bunga Ngaku KALAH jela....

Sape bole tolong jawabkan isu neyh? Aishhh, bengang betol!


Kalau soalan ke 3 segmen Abg Ben da masuk tolong bagitaw Cik Bunga pleaseeeeeee....   :(

-
-
-
-
-
-
-
-
-
Macam takde harapan jew, takpe la... Cik Bunga REDHA... Janji dapat join segmen pon okeh :)

9 comments:

sesegar said...

oo.refresh je byk kali..hehe :)

Wafiy Suzly said...

refresh2,uhm, kembali jengah, mekasih sudi dtg..

RaraPuing said...

DEAR mmg camtu line x ok kot .. japg okla tuu sabar nohhh

nabila faryzza said...

ok. abg ben dah kuarkan soalan num 3. alaa, cik bunga like je la "segmen abg ben" kat FB. atleast, kalau takeluar kat blog, keluar kat FB. :)

Ibnushukran said...

sama.. sy pun kne mcm ni jgk.. xtaw la npe,nnti okay k0t..

Belog MTT said...

Sama la MTT pon tadi cikbunge...Jenuh la dok refresh refresh blog Incik Ben tu tadi.. Hihihi Sekarang dah ok dah..cm bonget jer dari pagi tadi kot... Hihihihi

(Tu pon naseb baek cikbunga share entri dlm komen box pasal budak hingusan,klw x memang x perasaan soalan tu dah mula di publish.. I lap u cikbunge...) Hehe :)

Anis Nasri said...

Sis ari2 anis pun kena mcm tu jgk tau...


Asal Hilang !

ain dzaya said...

cik bunga!!
aja!aja! fighting!
benda tu skejap jer...
refresh sokmo yep =)

fRaMe+LenSeS said...

dah okeh balik dah tu. :D

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥