Tuesday, May 3, 2011

Pagi² da buat mak marah... PART 2

Hiii peeps! Nie bukan sticky post pon taw, tapi nie LAST EPISOD pasal kes "juavana" baru² nie melanda. hahaha.... baru nak panas kasi suspen tapi dah masuk last episod? wahhhh, producer terbaekkkkk! 
Korang bole? tak bole senyap! ahahah...

Nak taw ape kes? kat SINI

So... ape kesudahan...? hahaaa.... sangat mendebarkan kan..kan? heheh..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Pejabat MAXIS dilaporkan mengalami sedikit gegaran awal pagi tadi!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
hoiiii...Mak Cik Bunga tak lah seteruk tu pon oke! Actually ending die camni...

Si Ibu : Angah... tepon mak dah bole buat kol! Belum sempat mak nak pegi mak try dah bole pulak. 
Si Anak : Wahhh... panjang lagi umur customer service kat maxis tuh, macam taw² jek mak nak datang GEGAW!! hahahaha... 

persoalannyer kat sini

macam maner customer services KL yang Cik Bunga kol pagi tadi kate ade TUNGGAKKAN????
Apekah sistem dorang tak cukup canggih & sistematik???  
Atau
-
-
-
-
-
-
-

Mate @ Mulut Customer service tu yang nak kene SERVIES????


Huhhh! Sabo jela~~~ Korang kalau kene gak camni, buat² jek cakap nak pegi GEGAW bangunan die... Nanti mesti terus BOLE CALL macam mak Cik Bunga. hahahah.. lawak²! tau takotttt, haaaa.... hahahaha...


23 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

biasa la.... takut kena komplen la tu... dah nama keje, tolong lah amanah dengan kerja tu kan....

PinkUmmi said...

hahaha...lawak2..maxis takut kene serang ngan mak cikbunga

Jay said...

wow..jom kite gegaw ramai2..hahaha...dh tahu salah cepatlah dorg buat,..hehehe

RaraPuing said...

cikbunga sayang .. maxis ni mmg selalu prob ,rara sll nk g gegar hehehehe

Nor Suhaiza said...

hu3...bru gertak skit dh kelam..
jiwa pink btol...
hahahaha...:)

Anis Adila Aris said...

amboi..garang bebeno mak cikbunga...hehe

maxis ade wat hal la tue...

Tina Othman said...

sah...mulut customer service tu nak kena service..malas sangat nak buat keja

elyzatul nastaysah said...

cik bunga g je gegau bagunan maxis tu..hehe.kmpom diowang takot;p

nabila faryzza said...

haha! memang ouh, kadang kadang kte kena gunakan kekerasan sikit. biar dorang cuak!

Mamachia said...

servies sja mulut tu cik bunga...heheee

mcm ni lah said...

sian dak kastemer servis tu mesti teruk dia kene dgn bos dia atau mesti dia akan terus berenti keje,.. tak baik taw sian org tu terjejas mental dia n terjejas keje dia

mcm ni lah said...

yg kurik itu kundi
yg merah itu saga
yg baik itu budi
yg indah itu bahasa,.
budi bahasa budaya kita :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Taufiq ~ tah... hahaha, adehh lawak je... cik bunga da byk dgr owg komplen psl maxis nie jugak taw, aishhh.. nsib la da bole.. law tak mmg potong abes ;) tukar line public phone teros! hahahha

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

PU ~ ahahaha... nampak aura tuh, hahah, lom sempat mak cik bunga gegaw lagi da takot. kekek :p

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Jay ~ tau takpe... hehehe. pelik bebeno le tetibe ckp ade TUNGGAKKAN. ape keheiii?? heheh

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Rara ~ lorhhh yeke..? kamo pon penah kene jugak eh dear, heheh.. jom sm² kite gegaw :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Nor Suhaiza ~ hahaha, cuak ke bebeh da tuu, kekek :P

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Anis ~ hahahah, garang kene pada tempat & mase.. bukan sj nk naek angin, heheh.. tula, sp soh cr pasal ;)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Tina ~ betol tu sis... jom kite service mulut die meh.. ;)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Elyzatul ~ blom sempat gegaw lagi da oke dear, heheheh :P

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Nabila ~ yeahhh! betol tuh.. nasib la tunggakkan yg die sebut sket jekk.. kalauberibu mmg lagi nahas, hehehe :P

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

mamachia ~ hahaha, yukkk kita services mulut die. heheh :p

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

mcm nie lah ~ hehehe... bknnyer ape, bile die da ckp camtu pon mental cik bunga ngan mak pon sm terjejas taw... tak penah² ade tunggakkan tetibe ade.. mane tak hangin.. heheh :P

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥