Tuesday, May 10, 2011

Betol tak hape Cik β u N g ª cakap semalam pasal pompuan neyh????!

(entry PANAS semalam!)


Baru nie tadi Cik Bunga terbaca pulak kat blog MAK DARA
-
-
-
-

TEKAN SINI LAJU²!
(uhuh...semakin panasss....)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


So, huraiannyer kat sini... Memang betol tak sangkaan Cik Bunga semalam???
Ape kate juri² profesional sume...??? heheh..




Sikit petikan dari ape yang bermain dalam kepale semalam memang tak dapat dinafikan lagi, yeayy!
10 MARKAH!!




"Setakat nak buat entry untuk dapatkan publisiti murahan untuk isu gadis bertudung tak tentu arah nie"









 Nampak tu betape banggenyer die...! uhuh~
Semoga Allah mengampunkan dosanya, amin...
-
-
-
-
MAK DARA, toksah amek port la ngan budak ingusan camtu... Sabar k, Cik Bunga support MAK DARA! :)





31 comments:

Cik Tqah said...

apsal la budak tuh kutk2 kan..jelesh kott

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

adohai.. memang suka publisiti murahan la minah tu.. mak cik bunga g lempang sekali bontot minah tu...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sewel!

Anis Nasri said...

teruk btl budak ni.

Ibnushukran said...

hurrmm.. sy da baca entry dia.. mmng cara teguran dia xbetul, banyak mengaibkan gambar orang,mujur muka ditutup..

y sy herannya dia sndiri pun xbertudung.. kita mmng ada hak untuk mnegur, tetapi cara menegur mstilah berhemah dan tidak mengaibkan si penerima teguran..
sy harap dia dapat buat apa yang dia cakap 2, pakai tudung y sptutunya..

elyzatul nastaysah said...

npe la die kutok smpai cm tu skali.tersentap bile bace see u in hell.pe pasal la budak tu.buang tebiat agaknye!

Belog MTT said...

cikbunge..kasi la link si pembawa berita panas ni... :D

syazana razak said...

ish macam-macam betul...

syazana razak said...

ish macam-macam betul...

syazana razak said...

singgah kali kedua.. follow la kita alek..hehe:) hilang kan panas...

kpah k-poh said...

publisiti murahan jer ...

mcm ni lah said...

kesian mungkin diorang tu perlukan perhatian,.
kesian sungguh kesian mungkin diorang tu tak cukup pengalaman

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,ape kes ni??

tq ea sudi ke blog..

Rahmad said...

apa dh jadi ni..

kutuk2 lagi ni..
nak jatuhkan maruah orang lain..
emosi doh..
tak baik untuk kesihatan..

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Tqah ~ tah la dearrr...pmikiran sgt "kontot" kot.. heheheh :P

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Top ~ aku pas pade ko g pukol jekkk, heheh... ko kn suke :p

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Pinky Momma ~ BETOL! :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Anis ~ tah la... hurmm, no komen da...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Ibnushukran ~ betol tu... nak tegur pon hagak² la.. erm... Nauzubillah~

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Elyzatul ~ tula psl...lazer kan... uhuh, gerammm!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

MTT ~ aloo sori dear, cik bunga da bunag da.. semak jekk :P

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Syazana ~ tu la psl... dunia oh dunia...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

k-pah ~ btol!!!! ;)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

mcm ni lah ~ yesss... tepat sekali, sbb tu sggp buat entry camtu... mengong!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Nuyui ~ kes msk lemak cili padi nie pedassss.. heheheh :p

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Rahmad ~ bukan nak kutuk² lagi doh... nak kasi die sedar ngan ape die buat dohhhh...!

nabila faryzza said...

ish! ntah ape ape je budak tuu. suka hati je nak mengutuk!! :/

sharifahzakiah said...

budak mcm ni cik bunga , kalau ditegur pun mmg x jadi pape dah. kalau dh rosak 2, mkin dye mgate kite lagi ade. buat skit hati je. semoga Allah bg ptunjuk kat dye. dye spt mghina agama kita. Astaghfirullah. dunia akhir zaman. hmmm

RaraPuing said...

mental la budak ni haaaip!!!

redzwanie redzmann said...

dye da fofular cpt...
gerdik2....
fofular dgn cara -ve...
xske2...menci!

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan.. saya follow blog awak yaa.. mai la snggah dan follow blog saya yg x seberapa ni.. huhu

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥