Tuesday, May 10, 2011

Cukup sampai sini je c i n t a b u n g a blogging...

Assalamualaikum peeps!
cintabungablogspot nak merehatkan diri dari segala ape laman sosial... Baik facebook! Baik tagged! Baik formspring! Baik ape jela pon...

Rasenyer kalau Cik Bunga STOP dari berblogging nie pon bagus kan, takde orang yang nak jeles meles lagi.. uhuh~ Manusia kannn, tak semua senang dengan ape kite buat.. Depan kite mulut kemain manisssssss, belakang kite cakap pijak semut pon tak mati..

CEMBURU, IRI HATI, SAKIT HATI..

Ok FINE! cintabungablogspot stop sampai sini jek! Kalau nak blogging pon mungkin sebulan 1 entry jek, tu pon sebab nak tanye kabar mereka-mereka yang bajettttt tuh.. Amacam? Puas Hati???
Sabo jelah! :)



 

 
(mula2 ko jeles ngan facebook aku yg ramai kawan, pastu ko jeles kat blog aku lak yg da cntik..pasni ape?)

Ok daaa, enjoy blogging my deares peeps! we'll be missing u... chill~ :)

 

49 comments:

redzwanie redzmann said...

akak.....jgn la cm nie...
nnt rnduuuuuuuuuuuuuuuu....:(

Jahidih Saili said...

Assalamualaikum..sabo jelah cik bunga..klu kt lyn org mcm tu..ssh nk maju..:)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

lorrrrr... ko ne apesal makcik.... relaks ar.... wat derk je ape orang kata... xmeriahlah duni blog global tanpa kehadiran makcik bunga senget ni :(

Anis Adila Aris said...

cik bunga...jangan la macam ni..
teruskan aje blogging, hiraukan ape yg mereka nak cakap..

sharifahzakiah said...

cik bunga janganlaa stop blogging :(((

hasrul hassan said...

Salam. Ishh janganlah gitu ... dah cantik2 dah blog ni .. :)

Cik Tqah said...

lol..apsal nieh/??

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

saya jeles dgn cik bunga..tapi takdelah suh cik bunga stop...ala...takde mamber la nnti...da la cik bunga rajin tag nana..(walaupun tak pernah menang pun lgi..huhu) tapi...nana pun bz la..sekarg nak komen2 pun sush...biasalah..bos baru... ape tagged cik bunga..nana ada gak...tapi da alma tak buka...

POSH76 said...

jalan2

Suriati said...

apa sudah jadikk cinta?? dont stop ok... pedulik ape org nk ckp...kite punye...sakit hati kite la..ape dia nk sebok..oshh

elyzatul nastaysah said...

ala..xsyok la cm gini!xmo la stop ye.wat tak tau je kat sape yg jeles tu.~

Mamachia said...

kalau ikut cakap orang dengkini, kita takan kemanapun...biarlah dorang.

4k3m[PIJA] said...

alolo, biarkan jerr sesape yg tak puas hati tu. ini blog kita, dunia kita. so, diorang tak bole nak kata apa. diorg jelez tu dgn blog cik bunga yg cantekk nehh.

KyêrulL said...

hurmm, setiap kita diberikan dugaan yg berbeza, dan setiap dugaan yg kita terima adalah untuk kebaikkan diri kita, jadi kita kena menerima segalanya dengan tenang dan sabar, kerana langit tak selalunya cerah.. :) buatlah pilihan yang terbaik, jangan jadikan kata² orang punca kita gagal tapi jadikan kata² mereka sebagai satu semangat untuk menaikkan atau memajukan hidup kita sebagai seorang insan didunia ini. ^.^

FarzanaAhmad said...

kalau ikutkan kata org samapi kiamat x sudah sys...
ignorekan sj..
mulut org mmg gtu...lumrah khidupan manusia sys... :D
takyah stop2...
just do the way you are...ignore others as long as ada org yg masih n terus bc blog sys nih dah ok da...

SyEraa said...

owhhh jgn laa..kalu kaka cintabunga quit..maknenye akak bg dorg menang!

schasya said...

juz ignore it cinta bunga! manusia tidak akan penah senang dengan kesenangan orang lain, kalau cinta bunga stop segala bagai, ini bermakna cinta bunga da kalah dengan diri sendiri, bukan bermaksud kalah untuk gadoh tp kalah to pretend urself ! mesti kalau cinta bunga stop smua benda nie, hamba itu akan bersorak keriangan kerana dia daa berjaya membuat cinta bunga jatuh ! so, bangun da teruskan segala bagai tu! biaa dye lagi jelez! itu yang terBAEK!
chill! :)

Bro Framestone said...

sifat manusia sejak azali

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Cik Leen said...

be strong sis sayang..
Allah is always by ur side :)
kuatkan hati.. kuatkan semangat!
mohon diberikan kekuatan..!
kalo akak rasa stop blogging itu terbaik.. just go on.
tapi nak tanya akak sesuatu..
akak hepi bila akak terpaksa sakitkan hati sendirik sedangkan org lain bergembira di atas kesedihan akak yg terpaksa berhenti blogging krn katakata manusia yang memang tak bole nak tgk org senang?
jadi yg terbaik utk diri sendirik dulu kak..
puaskan hati sendirik..
baru bole puaskan hati org lain:)
ignore jek katakata mereka yg sememangnya sdg diuji oleh Allah dgn dugaan perasaan hasad dengki..
chill akak syg ;)

PinkUmmi said...

salam...
lor awat jd lagu tuh...
xmo ar stop bloggin..lantak pi ngan org yg suke jeles tuh...jnji cikbunga tak kaco die pun

Cik Emie said...

lah nape ni? xpela, jgn layan org2 y jeles2 tuh..at least cinta bunga tau die jeles sbb kamu lebeh hebat dr die hehe

pssttt cantik la blog skang ni :)

tomatokering :) said...

jangan tunjuk kita kalah dgn org tu .. teruskan je dgn ape yg cik bunga buat .. kalau kita stop , lg org tu suke.. keep blogging ! :D

Zul Fattah said...

kita berblogging ini utk kepuasan hati dan dlam pada masa yg sama kita menyampaikan ilmu... kita kongsi... jikalau ada yg tidak suka.. anggaplah ini sebagai cabaran dlam berjihad.. semakin banyak cabaran semakin mencabar hidup kita... oleh itu,.. truskan berblogging n be happy with ur blog...

nabila faryzza said...

laa, kenapa nak stop blogging plak? alaa, buat taktahu je dgn orang lain. dorng nk ckp ape, lantak laa.

hasrul hassan said...

Untuk entri ini:

http://hasrulhassan.blogspot.com/2011/05/jadi-insan-yang-baik-ingat-pesanan-guru.html

Srikandi Bonda said...

Assalamualaikum. Moga Allah memberikan ketenangan jiwa buatMu. Kpd mereka yang ada hasad dengki tu, ingat, Allah maha Adil. :)

zEri sAfEerA said...

lorgh,,, knape mcm ni akak. teruskanlah berblogging. pedulikan la. susah nk buat semua org suke kite.

Anis Nasri said...

bia je dkt org yg mulut2 jahat tu..
klo asek nk pikir mulut dorg xkemana pun hidup kite...
terus kan berblog cik bunga !!!

*luv Syahnia* said...

sis, mnusia mmg takkn bhenti
bckp pasal org..biarkn je
jnji kita hepy dgn apa yg kite bt..

bila dah cool
kmbali berblog yea dear..

misz fae said...

ala..cik bunga..nape nak stop blogging? abaikan je org mcm tuh! jgn patah semangat sebab dye lagi suka bila cik bunga jadi mcm ni..so teruskan..fae da rindu ngan cik bunga neyh.......huhu;-(

AdiaLuze said...

Laaaa ... napa plak sis .. jgn la cmtu ... Biasala MANUSIA .. Mana leh nak pisahkan dengan prasaan HASAD DENGKI dan IRI HATI ni ... Reeeedaaahhh je sis!!

Belog MTT said...

Sis~ mane u pergi?? 9 hari dah tak update pape..rindu entri u.. :(

Cik Cempaka said...

eh serious ke ni

Jangan lah gitu

biar jer diorang nie, jangan layan

putribongsu said...

alaaaaaa...napa ni makcik mungeeee..sapa nk bg munge kat kite...

abaikan je cik anon2 tu.

:: noremy bte rahmat :: said...

jgna mcm nie dear..nnti ai demam windu kat u...


darling yg gojes,awak ditag..
http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/05/contest-re-giveaway-nana.html

Mamaleesya said...

aik? nape ni cinta? alaaa pedulikan je ckp derang tu. Derang tak reti berbelog camtu lah

Jom mama nak ajak memeriahkan contest mazlina mama harith.

http://diarialeesya.blogspot.com/2011/05/styloscarfss-1st-giveaway-manis.html

azim_3110 said...

Sesungguhnya manusia itu tiada yang sempurna..kerna itu manusia takkan pernah puas...kita takkan dapat memuaskan hati semua orang..jadi, yang dengki itu pasti wujud..seperti wujudnya syaitan..kerna dengki itu sifatnya syaitan..
maka abaikan sahaja orang sebegitu..yg penting jika apa yang kita buat tu betul, teruskan..jgn lemah..seolah2 kita memberi kmenangan buat sidia..
kembali berblogging wahai cik/puan bunga.. ^^
~pesanan ikhlas dari Jabatan Penasihat Negara..JPN..wah2!!!hahahaa..slogho je..

Azza Firza said...

kenapa kenapa kenapa ?

Cik Cempaka said...

lamanya majokkk...

jangan lah camtu =(

sayang la blog ni, dah tukar header baru,cantik2,pastu biar bersawang

Jom cepat, tulis entry =)

Melati said...

Bungaaa =))
how r u? i baru stat blogging balek ni, u pulak nak stoppp. No wayy! Ignore jea orang tu, penyakit jealous mmg camtu,..

take careee =))

Melati said...

Bungaaa =))
how r u? i baru stat blogging balek ni, u pulak nak stoppp. No wayy! Ignore jea orang tu, penyakit jealous mmg camtu,..

take careee =))

PinKy MoMMa said...

cik bunga ;(

Nurfazilah Cipa said...

jgnlamcm ni cik nunga...:(

Ibnushukran said...

berblogging untuk kepuasan dan sbgi aktiviti sihat kita di rumah kan.. orang nk cakap apa, kita biar je.. k.. teruskan berblog, jgn putus asa k.. :D

dhiera said...

awat ye ni~ marah dgn sape?

Faztee Danisha said...

what happen..ptut sonyap ja..

Jahidih Saili said...

alamak..lamenye cik bunga menyepi..

niena shopping2u said...

erm.. biarkan org nk kata apa :]

HonEyBuNNy said...

salam ziarah...

ala..jom la berblog sis..

baru nak ajak akak join giveaway ila..hehe

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥