Monday, May 2, 2011

Berblogging bukak langkah kanan dengannnn. . . . .

Assalamualaikum peeps!!!! Wahhh..kangenn bangettt sama blog, ngeheheh...
Cik Bunga dah selesai merendamkan diri ke laut! yeahhh... Memang seronok tak hengatttt!
Ramai giler mamat beroda dua yang turun, aishhhh.. Asal minah beroda empat nak datang jek korang pon same la sebok... prenggg! prengg!! pengg..peng... adeshhh, bingit jap..
 (ek elehh...cik bunga, mcm le ko sowang ade hati nak mandi laut kann.. asal menyelam jek tenggelam! ahahah)

FAILED berenag ohoiii~~ naek mengong kepala Cik Bunga air masuk kat telinga bergelen-gelen. uhuh~ Encik Tunang lak keje die tukang trebalekkan boyah Cik Bunga yang beso gedabak macam tayar lori tuh, uhuuuu.. majok ar! majok... isk3.. -___-


Bertolak pagi memang cuaca nampak menarik! tapi dalam baek tu terus kulit Cik Bunga jadik
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
SUNBURN!!!!
(uwarghhh.... nak kene pegi spa 4 hari 4 malam neyh, touchup kulit michele jackson! huhu)


Gambar Cik Bunga buat aksi lemas? ahahaha... tunggu yerkkk.. nak sambung reply email & komen kat blog dulu... especially pasal  C i N t ª β u N g ª HENNA (klik sini)


pssttt...nak jugak? bole refer kat entry tuh... 

11 comments:

sweet stalker said...

wahhh..bestnye! cik bunga gi mandi kat mana ni?

Nor Suhaiza said...

kna g amik kelas renang pas ni...
:)

Dekcik said...

huhu..mndy pntai ekk.pntai mane?? mmang sakan lah..msti hitam kan kulit..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

g mandi2 xajak.. leh aku skodeng ko makcik... haha

elyzatul nastaysah said...

ala..bio le sunburn pon.bole jd cm abg akon;p

redzwanie redzmann said...

hahhahaa...sun burn yer...?
xpela kak..t kulit mcm ala2 mexico gitu...hehehe=)

~atieput3~ said...

darling, u disable highlight ye?i mmg tak boleh nk copy ur code, bleh tglkan code kt sni x?
http://atieput3.blogspot.com/p/banner-exchange.html

RaraPuing said...

salam dear.rara da follow blog u klu rajin meh singgah my blog n follow k.

thanx comen my entry :) lover

http://puingcinta.blogspot.com/

Syakiela said...

waaaaaaa,cikbunga g mandi pantai yekkkkkkkkk,cepay2x upload gmbar tawwwwwwwwww,xsbr nihhhhhhhhh

nanie said...

nanie dh follow blog cintabunga... meyh la snggah blog nanie, i'm still anew blogger...
http://waniezzz.blogspot.com
tenkiu....=)

nabila faryzza said...

alaahai, sunburn pulakk. kena buat perintah berkurung ni. biar putih semula, baru boleh keluar rumah. hehe :)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥