Tuesday, January 25, 2011

Terkena buatan orang!

Assalamualaikum...
Agak² terober tak tajuk kali neyh?? Adakah buatan orang tu means ala² dlm citer khurafat tu or yang sebaliknyer?? Yang penting entry nie bukan untuk melepaskan geram atau bukan untuk mengutuk sesape. Tidakk..
*
*
*
*
*
*
*
Huhu, okeh senyum siput balek.. Haii blogwalking! Entry kali nie yang benaw²nyer khas buat my officemate Puan Purpura a.k.a Safura yang baru tak baru sangat  perot dia dikabarkan meletop dek buatan orang. Hah!!! Ehh takkk, 'buatan' orang bukan yang bomoh² cam dalam muvie khurafat tu, of course not! Means that, pakkk bungg²!! pak..pak..pakk gebubung²..

Muahahhahahaha.... 
(gelak like an evil, astaghfirullahalazimmm...)


Pasangan yang da kawen la! Suami isteri & dot..dot..dot.. Lumrah kehidupan setelah mendirikan "tangga rumah" kan, mesti mau anak².. oughhh, serOnok abes!

 from left : sis diana, the Mama, bride & mama to be ^.^, sis lin and sis ila

 "If i were boy, i think i could understand" ♪♪♪
by Rizki Adam Naufal
(baby boy okeh)
comei kannn???! :))

ehem², testing..testing... hihi...

Alolooo tomei² nyer die Adam, nantey 'akak' kenalkan ngan 2 owg pu3 akak ehh.. heheh. Oughh, tetibe rase windu lak kat my dear pwincess Qaseh & Nabila. Miss ur cheek sayunk! ♥
muaaah >.<


huu...sorry bangett, tuannyer badan lom de blog lagi.. Nak link pon xtaw camner, wuu.. -_-
kire okie la tu dapat nengok gambar kan.
Itu saje la korank, it's recess time!
nak tito jap
~.~

..nunite..

6 comments:

MarelFira said...

kakak, cara pegang baby tu mcm xsabar je nk pegang baby sendiri..misz u muchie!

.::cintabungablogspot::. said...

Marel fira ~ adek sayunk! tehehee... dok berangan jew tuh, ngee~ miss u too much >.<

~ mizzAmy ~ said...

tak lama lagi ada baby sendiri lah. baru lah tak larat nak pegang baby. LOL.. =P

.::cintabungablogspot::. said...

mizzAmy ~ amboii²... heheh... uhuk², tersedak dibuatnyer... ^^ Mudah²an... amin :))

pwincess AJA said...

tomeyy baby!yg pegang baby pom tomey!;)))

.::cintabungablogspot::. said...

Pwincess AJA ~ cak pom..cak pom.. hehehe :p thanx pwincess, ms pwincess lg la cute yg amat.. sweet ^^

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥