Friday, January 21, 2011

Blogwalking List 2011 bersama AbgferOz

Assalamualaikum!!!

"Al kisahh...Taaiyibb...Maka tersebutlah kisah Sangg kancil dtg beramai² melintasi sang buaye.. Taaiyibb~~~"
(cam kenal jekk dialog neyh ann, heheh..)

Heyypp!
Serius okeh...
Okeh, arini more to blogwalking nyer cite plak..
dok walking..walking... singgah ler kat blog Si Jiwa Rosak
Tup..Tupp... mate dok terbujul bace kat entry Blogwalking List 2011


Contest??? Oh bukann... takpat present pon, jangan nak ngade mintak ehh..
Btw, as peeps sume taw... cintabungablogspot nie pon agak baru jugak dalam industri blogging, so we'ols pown terhingin jugak nak try join the club blogwalking JiwaRosak neyh. So, check it out..!

Bahan²nyer adalah 
(bukan bahan memasak okeh, uhuh..)

1. Blog kene ade dulu ehh, bkn batu block wat umah tu aww!
2. Buat satu entry tajuk "Blogwalking List 2011 bersama AbgferOz"
3. Upload gambar header cam yg kat atas neyh
4. Copy & paste code kat bawah nie dlm entry tu..


5. Abg Feroz neyh kate nak follow ke tak sukati ko la labuu.. tp cintabungablogspot tetap nak follow :)


Done!!!
so simple & easy kan???
Lepas dah join, jangan lupe tinggalkan links entry korang kat comment Si Jiwa Rosak tu keyh


Kebaikan join Blogwalking nie?

1. Minggu pertama tiap2 hari Si Jiwa Rosak akan blogwalking ke blog korang
2. Blogwalking list ini akan digunakan oleh blogger2 baru untuk blogwalking
3. Si Jiwa Rosak akan FOLLOW blog korang yang join walaupun korang x follow blog die 
(huu... bunyik cam keciwe jekk :p)
4. Pastu Si Jiwa Rosak akan submit blog korank ke google sluruh dunia..wahh, glemer u!

sOoo... meh join meh ;)

4 comments:

AbgFeroZ said...

adesss... siap perli2 keciwa agi.. hahaha..
nice entry thanks yeah :) follow sni

.::cintabungablogspot::. said...

hahaha....
uppsss, da reply.. adakah itu bermaksud cintabunga neyh da tersenarai??? (uhuk²!) heheh... welkem, silakan².. :))

Ayshah Abdul Rahman said...

cam best. ny yg macm nak join. :))

.::cintabungablogspot::. said...

Ayshah : join²... sure besh punye ;)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥