Tuesday, January 18, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !!!!

Haii peeps! for the 1st time ms fiancee try mencube naseb utk join contest neyh. Gare² gilakan baju yg santek², shumel² ala korean gitu.. huhu.. Utk korang² si blogger yg kreatif mesti nk nak jugak kann. So, syarat-syarat nak baju cute itu :-




  1. Jom follow Farzana Farzanto dulu okeh :)
  2. Peserta perempuan digalakkan. coz hadiah yg disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. manela taw nak present kat gurl korang ke kan? kan? ehem².. (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. Add dulu baru boleh tengok baju2 feveret korang taw)
  3. Ada 3 kategori iaitu blog paling caNtik, comel^_^ dan KEMAS. Setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. Pastu, buat 1 entry pasal contest ni.
  5. Tag kepada 5 orang rakan blogger feveret korang.
  6. Letak banner di side bar blog anda dan link kan terus kat entry ni.
  7. Dah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. Penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. Dalam tempoh sebulan ni mungkin korang boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda comel², cantek²...
so, tadaaa... mangsa tag cintabungablogspot adalah. . . . . . . 







Good luck okeh!!!


jom same² rebut baju santek jom, bole pkai g ngedate nnt.. huuu~~ ^^

8 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

kami kena taglah! huhu..
Blog kami x cantik, x kemas, x comel.. mst x menang nih. Masuk contest x pernah menang pon.. Kamu lahir tahun 87 meh? Mudanye kamu dari kami (kakak)..ahaks

.::cintabungablogspot::. said...

hihihi...
a'ah sis, thun 87 both of us ^^ mude tak mude sgt la jugak. heheh..ehh, cumel la blog sis... kasut pink tu yg jadik TM chumel giler ;) usahe tangge kejayaan! chaiyok²!

MarelFira said...

wah, saya kena tag dari kakak cantik lor..tp blog saya xcantik, hitam legam je..xde pe yg menarik lnsg..kakak, hope kamu mng!mmmmmuaaaah!

.::cintabungablogspot::. said...

Adek fira : dik... x semestinyer layout kene cantek pown, kite nyer ayat tu yg mesti santek lorr... alaa, g pown owner blog along bride journey da cukup santek + cumel da. kompem leh menang. heheh ;)

~ mizzAmy ~ said...

hye... my blog is listed. btw, tak chantek mana pun blog tuh. hehehe... btw, thanks dear. ;)

.::cintabungablogspot::. said...

mizzAmy : heheh.. tak cntik pon tp still cute okeh ;) mn taw de rezeki kan? kan? heheh :)) u'r most welkem too..

Leya said...

hee cam best je.. =P
anyway, congrats korg....
may u guys be happy always...hehe...

.::cintabungablogspot::. said...

leya ~ thanx leya... meh la join skali... ;))

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥