Monday, January 31, 2011

Insya'Allah :)

Hii peeps!
Assalamualaikum & Happy Monday... Sabtu & Ahad lepas, Melaka 23°c dengan hujan lebat yang tak henti² dr pagi smpai ke malam. (takpat nak ngedate ngan my dear, dok umah men game bola takpun warcraft jew. wuhuu~~ Even tak kuar umah tp blog pon tak sempat nk update, kui3) .. Now kat Damansara lak 24°c cuaca agak mendung kat sini yew tuan² dan puan², ramalan kaji cuaca kat Johor lak lom dapat dikesan dek tuannyer reporter ngah dok lena dibuai mimpi. Sabar yerr, heheh...


Ecehh, sejak biler la cintabungablogspot neyh jadi reporter?? kepochiii betoll ^^
Arghhh, kan best law cuti direct sampai ke Chinese New Year, umphhh!
Memang layan tdo la jawabnyer


"Bangunn!!! takde owang nak masuk minang nanti uiii~~~"
(sure korank penah dapat diaglog camni kannn??? eleh²... hehehe)



Tu dulu laaa, skarang tak lagi coz si anak telah pon dipinang oleh jejake idaman beliau, kekekekeke~~ (sungguh gedik nadanye!)



So, tido camtu tidak lagi diamalkan.
InsyaAllah..
I've find the way

huu.. tetibe masuk lirik lagu InsyaAllah by Maher Zain




Last week balik Melaka dok la layan suriafm tup..tupp dengar lagu neyh tapi dalam versi melayu... Biar betik Maher Zain nyanyi dalam versi nie??? aishh... cam tak pecaye! Seyesly memang tula die, sebijik sebijol sebonjol! Lentok² die, alunan suare memang sah die Maher Zain walaupun my dear fiance ♥ still tak pecaye. Akhirnya, kebenaran memihak pada diri ini. Yeayy! My dear looser ^__~)


hahah.... my dear fiance, law yer pon kalah jgn ler smpai camtu... cheek da xde isi da neyh, adoii!!! my lovely mom pon melayankan jela bakal menantu die nie kan, bukan nak backing kite. huuu... (!__!)




Pape pown tahniah Maher, the fast leaner..



Nak try balaja bahase laen la jugak. korean? France? Sepanyol? Hindustan? 
ngeee~~ mau berbelit lidah
nehiii..nehiiii...nehiiii....
:)

8 comments:

.: Cinta Adiera :. said...

wah encik ikmal kite tu,cian cik eira tu dh la pipi nye xde isi,nk di gigit lg..hehe!!
tp xpe cik eira,cume gigit2 manje je tu nmpknye..die dh xleh trima hakikat ler tu kn yg die dh kalah...haha..:p

.::cintabungablogspot::. said...

Cinta Adiera ~ heheh... well, well, well... sometimes kaum adam terpakse mengalah ngan si hawa okeh :)

MarelFira said...

saya mau blaja bahasa korean..boley?

lolitasinta said...

wahh . sweet3 duedue tewwww^^

.::cintabungablogspot::. said...

Adik Marelfira ~ hiiii.... boleh, t akk ajar k! (kekeke, sumpah takde 'sleng' korean nnt) kui3 ^^




lolitasinta ~ ^___^ thanx so much dear :)

Cik Diana said...

layan lagu maher zain r gini.. hehe

.: Cinta Adiera :. said...

btol tu cik eira...i sokong u 120%..hehe..wah gitu..:)

.::cintabungablogspot::. said...

Cik Diana ~ jom layan meh, hihi... :)

Cinta Adiera ~ wahhh, t'lebih suda! kekeke... gimme 5 dear! :)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥