Friday, January 7, 2011

Fesyen yang prefer for me?

Assalamualaikum and very good mornink! :))

Mulakan pagi jumaat yang mulia neyh dengan senyuman yang manis korang sume k, included us! ^_^
so, our entry today is wanna get our dear peeps opinion k... 
The question is :

Apakah fesyen tudung yang korank rase prefer ngan my face neyh???
i've got a bujur sirih face
sawo matang skin color
(so sorry, sometimes blogger nyer ayat kene la broken² sket... bukan untuk merosakkan bahase okeh, heheh)


Semalam, i've just buy 2 inner berawning yang menjadi kegilaan gadis b'pipi chubby (arghh... jelesnye!) sesuai untuk yang teringinnnnnn sangat nak pakai selendang. Finally, dapat jugak all that gurl merase pakai selendang neyh kan... Congrat's! :)


Inner ber'Awning 

untuk si gadis pp chubby ♥
RM8 jek, buy 2 u get RM15...
nak mintak tolong beli?? buleh, just drop ur comment k..
(baru beli semalam wif blue color, bau kedai tak ilang².. wakaka....)


Inner takde Awning

untuk si gadis pp kuwus cam saye, nak pp chubby gakkk!! :( ♥
Nie pon RM8 jek yang eira beli, buy 2 RM15...
sangat murah kannn ;)

(koleksi yang da de skang dekat 20helai jugak, mak pon pening nengok anak die punyer tudung pelik²! shawl pon da melambak, xtaw nak pakai mane 1 bile nak kuar! ngeeee, rambang btol~~~)

"Nie la fesyen mak, trend... bukan zaman 60'an lagik.. huhuhu" si anak pon berkata



* notes : i'm not selling this inner, just wanna share wif korang je taw.


Kembali ke soklan asal, fesyen mane yang prefer untuk muke nie ehh??
kununnyer azam 2011 nie nak pakai yang awning keras, tapi terase cam tua lak muke nie. adoyaiii~~



Please judgest, yang mane eh??
-
-
-
-
-


1
Nie pakai awning yang bau kedai semalam tu, tehehehehe :p

                   pandangan sisi                                           

pandangan depan
 (nie yang labuh nyer k & tak bau kedai lagi pon. huhu..)

-
-
-
-
-


2
Nie pulak inner biase yang daily saye gunakan, angin tiup pown tak heran dah! (nada blagak!)
pandangan depan takde, alaa... kat header pown da bley nampak kann.. :)

so...
which one the best for me???

please judgest

8 comments:

MarelFira said...

cantiknyerr.all cantik kakak....mmmuah3x!!

ABOUT US said...

all???
la.. bestu xkan akk nak pakai dua² dik??? adoii, xpat nak bayangkan, huu~~ ^^

i.d.a.s.h.a.h.r.i.z.a said...

dear..i prefer u pakai yang pink..u nmpk comei sgt ..;)
loVe u

ABOUT US said...

ida : thanx sayunk!!! >.< tapi rase ganjil la, nampak cam da umo 30an jew kann.. tehehe :p
luve u too ida, miss u!!!! ♥

gendit said...

Pink kolor...I tergoda u..tp yang coklat lawa gak...tp xmau yg kemek depan tuh...xcun..;D

.::cintabungablogspot::. said...

gendit : ko nak tergode ape kessss, kene pancong nnt haa.. hehehe... aiyakk, kemek ko pggl inner tu. cian kat designer die aww, heheh :))

Nia said...

rasanya yang ada awning tu paling sesuwai..nampak cun!

Baby&Me Shopping Style Contest

.::cintabungablogspot::. said...

nia : thanx dear... heheh... sedang berjinak² ngan fesyen tudung berawning nie ;)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥