Thursday, January 27, 2011

Exchange banner yukk!

Assalamualaikum blogwalking!
Happy Thursday, malam neyh jgn lupe bace yasin eh...

Arini kesahnye cintabungablogspot nak exchange link @ banner ngan blogger² kat luar sane.. Actually, dah 3x tukar banner nie taw. Huh~~ so slow! buatnyer mcm yer..yer... tapi link nyer pon tak yer..yerr pon, ape daaa. Tension! So study² pe silapnyer, laaahhhh..... upenyer link tak tukar, huhu... wat segan jek! -_-)
Tula, owang wat banner kite pon nak jugak, last² da 3x buat baru jadik... aiyooo, nek mengap pale :p

Finally, jeng²!

here we are
*
*
*
*
*

Before


After

Sepuloh kali tukar agaknyer naek 10x jugak la cintabungablogspot tukar gambar, huhuhu :p
jangan mare yer pade blogger yg dah amek link sesat dulu, mintak update code terbaru kami nie.

Untuk copy code kami, sila rujuk kat sidebar kanan nie yer..
Dun forget to leave ur link too in our comment, i'll be linked u back :)

Untuk yang belum de banner, jom buat jugak meh. Simple, Easy & Free!

*JOM EXCHANGE LINK*

5 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Sweetnyer...

Leya said...

hehe comelynyeee...
xreti leya nak wut..kikiki =P

:: noremy anak rahmat :: said...

folo & BW..

mehla jenguk belog ai!

salam kenal!(^_^)

MarelFira said...

kak, mcm mn nk wat banner cantik2 mcm tu..

.::cintabungablogspot::. said...

kasut pink ~ thanx tayangg!

Fira & leya ~ aloloo, nnt cintabungablogspot wat 1 entry khas utk leya & fira lalink camne nak wat nie eh :)

noremy ~ okeh dear... nak singgah neyh, huhu :p

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥