Tuesday, July 24, 2012

C i N t ª β u N g ª nak kawen! ~> Wedding Theme

Assalamualaikum peeps!

Selamat menjalani ibadah puasa yee... yeahh, memang tahap kesibukan Cik Bunga menggaban... so blog terpaksa diabaikan. Nak kate ape kan..hape pon tak bole ahh.. heheh

Tapi still sempat ok as long kita sume masih berada di dalam bulan Ramadhan Al Mubarak... Alhamdulillah...kali ni Cik Bunga nak buat review pasal theme colour majlis Cik Bunga yang bakal tiba.. 
*dup..dap...dup dapppp... lempang sket!*

ehhhhh, rase macam haku baru abes skola kot nak cite bab kawen ni... huhu...
berikut adalah.... warna tema yang menjadi kegilaan Cik Bunga... memang warna feveret la ni, for sure la cik bibah pon kale ni kan. uhukkk~

Kad Kahwin : This week dapat! design by Cik Bunga... yummehhh~
MUA : All in package ~ Done
Baju Sanding : 90%... fitting by next week! tak sabarrrrrr..hehhe
Door Gift : Done
Bridesmade : Sila isi borang untuk Cik Bunga interbiewww.. huhu
Kanopi : Done
DJ : Done
Photographer : Done
Submit borang nikah pada Pak Imam : Done
Hantaran : Done completed with gubahan by Cik Bunga ^^,)

ermmm, lagi ape... almost done la kesemuanya, alhamdulillah to all yang menolong ;))
*rehat sebentar bersama kit kat..hui,hui,hui...motip apekah?*

Yang menjadi kerisauan beta adalah warna hijau pada kanopi, pelissss arr... nak warna hijau epal atau paling tidak hijau pucuk pisang... nampak redup je kottt, wuwuw... dengar kabar aritu macam hijaunye mak aihhhhh, terang macam lampu suluh... Masya Allah~~ sabo jelah! abestu kalau dah itu je yang ade, nak wat camne.. suntuk sangat dah nak cari kanopi lain ponn, redhaaaaa T__T)

Soon, tunggu dan lihat jela...
Hopefully semua berjalan dengan baikkk, InsyaAllah...

*mereka2 teman rapat cik bunga, nantikan perutusan Raja Sehari dari Cik Bunga yerkkk.. hehe*

Ok bye, cekidauttt!

6 comments:

♥ Cik Zack ♥ said...

Bile ni ??? nk dtg ni. hikhik :P hijau tuhhh. shuwettt ;)

Ca Cik Duyung said...

wah..da nak kawen..mesti berdebar kan..hehe...semoga semua berjalan dgn lancar ye..aminnnn

Fiza Jaafar said...

lawa la.,.itu kolor .,.hehe

Afasz said...

byk yg dah done ni. sy risau byk tk buat lg. :(

salam kenal n follow sini.

Alin Marlini said...

Kak Alin pun minat hijau.cantik

nur said...

CANTIK HUJAU NI.. SELAMAT BERKAHWIN

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥