Monday, July 2, 2012

C i N t ª β u N g ª nak kawen! ~> Baju Nikah

Assalamualaikum peeps!

Kali ni punye review pasal baju nikah.... Theme colour dah finalized dengan Encik Tunang and alhamdulillah semuanye dah bergerak dengan lancar... asalnye Cik Bunga verangan la kononnye kan nak beli baju siap jek untuk nikah, tapi malangnye warna baju nikah yang menjadi pilihan Cik Bunga dan Encik Tunang tersangatlah susah nak match! arghhh, tensionnn... So terpaksa la mencari kain yang match dengan baju nikah Encik Tunang. Sampai ke PAHANG okeh cari kain and tempah tailor! perghh... hape pon sanggup asalkan warna match (sedondon) hahaha... thanks Achu! Ayu Wedding Collection lebiu lahh.. seb baik la ade mak andam yang baik hati ni sanggup teman kite pegi beli kain jugak;)))

Actually konsep baju yang Cik Bunga ngidam sangat is DRESS... tapi nasib tak menyebelahi, ade je yang tak kene.. so last minutes decided untuk buat baju nikah style kurung moden saje.. just a simple + labuci sikit + veil.. ok la kan... bole buat baju raye gak nanti, hahah.. settle! Yang paling  penting NIKAH! ^^,)

Tak sabar nak tunggu baju rekaan Cik Bunga  siap... design sendiri tuuu, ko hade? muahahaha...nak tengok camne ghupenye??? 


taraaaaa!!!!!
Cantik tak rekaan Cik Bunga nih??? keh..keh...keh...


-
-
-
-
tipu jekkkk.... sumber google jek ni :) cantik sangatkan labuci dia, kretip sungguh mereka ni..

ni haaaaa........................ pon bukan... hahahahhaha =)))



Hahaha...oke la, oke la.. bebetol ni... ni la dia, "Hatta Che Mat" punye design... soon junior to Hatta Dolmat okeh... ko bole design? wakakaka... Tunggu jela baju ni siap ye..
*sebarang komen tidak akan dilayan*


Cekidaut! ^^,)

8 comments:

khairul said...

tgk design pon kira dasat dh tu

Cik Diana said...

hatta dolmat tuh. huhu.

btw. yg pic yg 1st tuh cntik. warna dye pown ouke. menarik jugak. nk jemput kite x nie?

BIE said...

comel betul yang kaler oren tu kan? hehehe.. Good luck ci bunga. Tak sabar nak tunggu outcome baju nikah awak

Hye.! kita BIE Daripada B2B Blog : Jalinan Cinta

salam perkenalan. Hope dapat exchange link dan tukar2 cerita juga :))

BIE said...

comel betul yang kaler oren tu kan? hehehe.. Good luck ci bunga. Tak sabar nak tunggu outcome baju nikah awak

Hye.! kita BIE Daripada B2B Blog : Jalinan Cinta

salam perkenalan. Hope dapat exchange link dan tukar2 cerita juga :))

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Khairul : hahah, dasyat la sgt kann.. puihhh ^^,)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Cik Diana : heheh.. insyaAllah.. this week kad ready cik bunga jemput mereka2 yg cik bunga kenal t'masuk kamo k ;)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

BIE : thanx dear! cik bunga br je terjah blog kamo... nice sgt! :)))

Rosidah Binti Muhamad said...

Cantik ira baju yg memula tu..soft giler kaler dia..
harap kodpt ape yg ko nak..

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥