Sunday, August 21, 2011

Diari Ramadhan C i N t ª β u N g ª - Flyers untuk kaunter zakat, mintak pandangan.. oke ke ekh?

Assalamualaikum peeps!

Selamat petang sume yew kaum muslimin & muslimat yang dirahmati Allah sekalian
(ecewahhh, mcm ustazah siti nurbahiyah plak daaa. heheheh)

Oke, Cik Bunga nak update lelaju pasal entry "part time"
eh silap... bukan part time, heheh.. Nie Cik Bunga dapat tugasan khas dari tempat keje..
Buat amal le yobbb bulan pose neyh, heheh..

nie haa, flyer kaunter zakat.. pe pandangan korang? oke tak..??
esok nak kene submit dah, risau~~~

Actually Cik Bunga diberi tugas sangat suntuk, before nie dah de orang buat tapi hasilnyer kurang memuaskan... Cik Bunga pon tak brani nak komplen pape so tak pasal-pasal dah dapat tugasan khas neyh.. adoyaiiii~~ naek jem pale dibuatnyer ~.~


dan inilah hasilnya... pe pandangan korang..?
99% siap... tinggal logo company jek lom masuk lagik... :(


So, sape yang dok area Damansara Perdana... silakan ke kaunter zakat kami okeh, jumpe disana :))



5 comments:

kerisperak said...

Kalau flyers dah ok dah ni coz masa pun suntuk kan? kalau ade masa kurangkan guna bermacam2 jenis font, the most important apa yg kita nak emphasize.. Pkataan yg kita nk emphasize tu je gune font berlainan n saiz yg berlainan.

yg (bersebelahan Hong Leong Bank) tu terlindung. Maklumat tempat kalau boleh jgn lindungkan dgn apa2. rapatkan je bawah tempat: ruang legar the place.

eh yg cinta bunga tu watermark ke? hehehe..

just my opinion..(^_^)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

keris ~ hehehe, mcm betol jek teguran font tuh.. cik bunga blur da sbnrnye, heheh.. actually hong leong bank tu mmg dekat, tpi tgn gatal g jarakkan konon sbb byk space kat situ.. oke, thanx, cik bunga adjust tuh :)) ha'ah, yg tu watermark.. takde dlm flyers pon nnt.. ^^

PinkUmmi said...

incik hubby PU bayarkan zakat......

Jom baca entry PU nih

http://zahirahzahrin.blogspot.com/2011/08/doakan-adik-dania-emelda-aqasha-sembuh.html

Alin Marlini said...

hehehehe..terpikat ngan watermark tu...

Syahryl said...

Alahai cik bunga

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥