Thursday, November 25, 2010

SSF Home Deco

Memandangkan cuti raye Qurban yang lame (dah macam cuti raye puase lak) teheee.. so, meronggeng lah kami bersame owang JB.. hik3.. sgt sronok, tapi law dok lame lagik kan best.. nie x abes round lagik pon, camner nk dapat sijil pemandu pelancong Melaka yang cemerlang neyh.. huuu ~.~ minggu nie adalah minggu yang paling bahagia buat kitowunk sekeluarge... bende yang tak dijangke² pon dibuat mase tu, pe kebendenyer tu?? nanti la ekk... Biarlah rahsia dulu.. ♥ jom nengok gambar² yang sempat d'capture walaupun dah kene "semboh" ngan satff SSF Home Deco (yang b'jahit dikening).. igt lagik dialog die. . . . . 

"Adik, tak boleh ambik gambar ye" kate si staff berjahit d'kening tu

 Kitowang ngan muke selambe pon amek lagik kat tempat pinggan magkuk, hiasan dalaman yang laen. hantaran pink... hijau... hitam.. amek dan terus amekk....urghh, memang cantek giler, rase cam nak kawen skunk jek ^^ uppsss, heheh...

click sane click sini..
(seyes tak dengar staff tu ckp TAK BOLEH)

maka..... terkeluar suare yang makin kuat kedengaran..

"Kat sini tak boleh amik gambar ehhhh" dengan muke yang ketat.. (ceh, bajet cun la tu bile marah)

 Alammaakkkkkkkk.......
muke maintain cam owang tak bersalah, simpan camera slow²... cube sembunyik kat celah² bunge, kunun nak control macho! hahah... sambil jalan mulot pon ngomel..


"Elehh, Pedulik pe aku!"

hahaha.....jahatnyer















1 comment:

ABOUT US said...

Ingat pesan ye dik, jangan amek gambau kat SSF Home Deco.. huhu ^^

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥