Monday, May 20, 2013

Anggaran berat bayi

Assalamualaikum peeps!

Syukur alhamdulillah... Puan Bunga bakal tamatkan trimester kedua and now counting days untuk memasuki trimester ketiga pulak.. sungguh excited! Keperluan baby pon so far semua dah ready... Baby sex?? urmm.. aaaa....ngeeee.... itu adalah RAHSIA!!! muahahaha.. kejam tak? kejam tak? ekekek...nanti la ye auntie-auntie sume, satu hari nanti akan terjawab jugakk :))

Arini Puan Bunga  nak share pasal berat ideal baby.. cewaahhhhh, hengat korang yang besar tua bangke je ke taw ade berat badan ideal?? baby pon nak okehhhh!..heheh


10 Mei 2013 (Jumaat) lepas Puan Bunga  demam.... >.<) badan panas tak menentu. Tahap kerisauan memang gaban sungguh sampai nak jugak buat scan masa tuh... sok sek sok sekk dgn doctor, baby sihat Alhamdulillah... berat baby 700gram++ okeh... kalau ikutkan average kat atas tu, masa tu Puan Bunga baru 24 weeks so average sepatutnya 670gram je... whoaaaaaa!!!.. baby membesar dengan jayanyaaaa, sungguh diluar jangkaan.. Alhamdulillah.. Otometik demam pon baik! wakakakak... :D



ini la gambar anak kesayangan hamba masa buat 4D scan waktu 22weeks... ekekek.. alolooo tomei anak mommy niii tgh tidoq.. Tak sabarnyeeee nak jumpe kamo sayangggggg..muah muah! ^^,)♥ 


Ok bye, cekidautttt! 

3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wahhhh update kiter sama!

Cik Puan Tqah said...

hoho..jgn mkn byk sgt..nt baby besar..ceh..pndai nasihat org kan..hihi

♥ CIKZEK ♥ said...

aaaaaaa aunty z dh x sbr nk tggu bby kuaaa ni. ehehehehe >.<

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥