Tuesday, June 19, 2012

C i N t ª β u N g ª nak kawen! ~> VEIL

Assalamualaikum peeps yg dirindui!

(sambil tepuk pipi kiri kanan.. eh btol ke haku ngah update blog nie??)


heheh... yeee, glad to inform uol's sume yang Cik Bunga memang tahap kesibukan yang semakin melampau.. rasenye macam baru semalam jek main guli ngan kengkawan kampung, esok janji nak nak main baling selipar pulak.. lusa cite bab kawin, abg.. ayang.. ekeke.. lawak je men kawen-kawen *blushing* tapi takde pelakon "lelaki" yerk.. perasan sendiri, bebel sorang.. ekeke ^^,)
NOW! bebetol punye citer bab kawin!!!


ouhh apekah???

Okey, kali nie Cik Bunga nak review pasal viel... uol's bride to be or ex bride... taw tak kat mane nak dapatkan veil yang cecantik yummeeehh!!! Cik Bunga macam nak pengsan... last weekend macam nak meroyan kat jalan tar... tapi tak tahan crowded sangat lantas membatalkan niat serta merta! cewahhh~ lantassssss, kelas kau nyah! heheh...  ciri-ciri veil idaman mcam kat bawah ni.... kat mane nak dapatkannnnn?????? pleaseee help me :'(


warna nie memang sangat ohsem! kalaulaaaaa dapat =__=)... dpt veil pon jadi la, mane ye??


simple but look nice... adekah ni pattern shawl??


simple tapi cantik! mende alah yg simple nie pon susah, caneee??? :'(


or veil ala-ala Rozita Che Wan.. wahhhh... :))))


and the most Idaman Hati Cik Bunga nie ha!!!! seyes cantik!!!!

arghhh tolong, mcm nak nanges +__=')   *hug fasha* uol's tak suke do i care?! hehehe...



Cekidaut!

10 comments:

Tina Othman said...

cantiknya

tapi kalau beli pun tak baloi kalau mahal, bukan nak pakai selalu pun kan

PinkUmmi said...

cantik cantik veil nih.ble cik bunga kahwin?jgn lupe jmput akak PU tau.kalo majuk ngan cik bunga patplohpat ari.wakaka

fae jamal said...

samelaaa..fae pon dah tahap bz dah skg ni..cik bunga, majlis kamu bile yer?:)

Fiza Jaafar said...

untungla nak tawen kan..hehe

Rosidah Binti Muhamad said...

Beli yg simple ira..tp sulaman manik tu g hantar upah org..

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Tina ~ ha'ah sis... tula pikir 2 3 kali gak nak wat baju nikah cmne.. huhu.. thanks kak for suggestion :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

PU ~ hamboiiii... phatplophat ari yekk.. kemain lame lagi ngalahkan owang berpantang.. hihoi ^^ dun worry, PU sentiase dlm ingatan cik bunga taw! :)))

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

fae ~ hehehe... samela kite kannn... kamo si cik perantin yg makin menawan! take care ye dear :))) *majlis seperti yg dh dimaklumkan* hehehe

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Fiza ~ Alhamdulillah.... seru dah tibe :))) heheh

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Rosidah ~ tula kak shi.. ira dh antr tempah je pon, wat simple2 jek.. thanks kak shi for suggestion :)))

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥