Saturday, February 4, 2012

Salam junjugan buat Rasulullah s.a.w :)


Assalamualaikum....
Alhamdulillah Cik Bunga with the lovely mOm's selamat jugak sampai ke hometown pagi tadi... Nape tak balik malam semalam? ohhhh lupekan saja! bawak roti berguni2 pon jem tetap ade dimane-mane..
So pagi tadi memang sronokkkk sgt arhhh drive tak ke kiri kiri, maintain kat kanan...ouhh, apekah???
Yesss, lane kanan... hahahha
(ssshhh... nie law encik tunang taw abes la cik bunga, huuu)



AMARAN!!!
SILA PATUHI HAD LAJU ANDA
(hehehehe)


Oke la peeps, Cik Bunga  nak ucapkan buat blogger tegar kat luar sane tu Salam Maulidur Rasul. Manfaatkan la cuti yang ade nie dengan sebaik-baiknye yewww...
(arini nak g jonker walk... esok g dataran pahlawan..luse g mahkota parade, tulat g jenjalan tepi laot)

sape rase nak follow Cik Bunga meh haloo..haloo.. hehheh..
"tertakluk pada terma & syarat"

wakakakak~ oke tata!

6 comments:

storymory kami said...

wah!!! selamat bercuti dan selamat berjalan jalan yer.. kalau de sampai pantai puteri tu contact2 lah yer. Boleh kita wat reunion lagi..
pape pun salam maulidur rasul dari akk sekeluarga.. :)

nida husna said...

merahnyeee blog ni. hehehe
salam maulidur rasul gak :)

Tina Othman said...

selamat bercuti cik bunga =)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

storymory kami ~ heheheh..thanks kak ;))) insyaAllah... tapi cuti panjang camne pon still tak cukup kan... huuu ~.~

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

nida husna ~ merah membara.. heheheh, salam Maulidur Rasul jugak dear ;)))

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Tina Othman ~ selamat bercuti jugak sis ^^ heheheh..tengsss singgah

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥