Monday, July 25, 2011

Syukur Alhamdulillah... banyak yg menyokong dari yang menjatuhkan saye -__-

 Hii peeps!

Kononnyer nak hupdate belog nie dari kol 10 malam @ 24 Julai 2011... Tapi die punye idea nak datang kemain ar macam kekure dibuatnyer... Lame tak blogging la kaaan, pale pon da lame tak sebis pikir ayat..
kekeke...

neway..C i N t ª β u N g ª setinggi gunung everest nak ucapkan mekaseyyyy kat my dear sweeties neyhh..


nak taw ape yang buat Cik Bunga terase berbunga jek skang, hehehe...
(suda le tuuu, jgn lelebeyyy.. kang de yang tak berkenan lak, heheh)

oke meh skodeng SINI & SINI

Tenkiyu so muchhhhh deares! ^__^

harus tak harus korang bukak? semestinya WAJIB oke! heheh...

Ohohoooo, lagi satu... tak lupe gak yang nie...
mekasehhhh banget Cik Bunga ucapkan kat blogger TOP IMAGINE atas titik peluh beliau untuk entry NIE
(sememangnyer hangat & berbisa top... jage kau, huh!)
 

Ingin ditekan kat sini yew, Cik Bunga tak la sepakar mane macam yang dicakapkan...hanya sekadar untuk berkongsi petua untuk blogger laen jela bro, takde maknenyer nak membangga diri~
ok fine Cik Bunga memang tak cantik pon la -___-), tapi still bersyukur Alhamdulillah dengan ape yang Allah da bagi nie :) 

kau ade??? hehehe... 
(top, ko saje nak cari pasal neyhh kan...huuu, takpe..)

 
"dok cerita pasal tunang jer" 


hahaha, memang tak bole blah arr part yang nie... HARUS la Cik Bunga citer pasal tunang...
-
-
-


C i N t ª β u N g ª

Officially owned by Mr Fiance & Miss fiancee
So, takkan nak citer pasal ang lak kan. Ape hal...?
kim salam ngan tok anjang ko, huhuhu..
ngeeee~

Blogging pasal our live journey ke...  i lap u, u lap me.... ngantok??? pegi la amek bantal tido, hahahaha.... moralnyer disini, cari la calon yang sesuai cepat supaye tahap
"kejelesan" tu dapat ditangani. 
muahahaha...sabo yerrr TOP IMAGINE :)


Oke da stopp... bukan nak gaduh ke hape, just nak ucap mekasih jew...

Nah, haku pose baek punye kasi 'hint' ko..
(perghh...berasap bijik mate baca entry ang oke!)

12 comments:

sharifahzakiah said...

alaaa mulur org kite tak boleh tutup cik bunga :) hihi cik bunga cntik sgttt okeh ^^ keep blogging ;) i missshhh ur entry dear :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

alhamdulillah akhirnye ko sedar diri yerk :)

Cik Tqah said...

ala dear..kalo rajin berbelog la..kalo mls tggl..xpyh closed..hihi..

fae jamal said...

alwiz support cik bunga! ;D

Nu'nu Safia said...

cik bunga!!!!!!!!!! rindu.. heee =)

Mamachia said...

mulut orng x lah tutup..nak buat apa, kak pun kena juga.sabar saja iya. inikan blog kita suka kita lah..

Cik Diana said...

rileks r cik bunge... kite Ouke jerk.. tumpang sOnOk ngan kebahagian cik bunga lagik taw.. ;)

ErDa EiDa said...

sama cantik sama padan...tahniah

Elyzatul Nastaysah said...

awak kene sabar k dear.kite still skong awak tau=)

Elyzatul Nastaysah said...

awak kene sabar k dear.kite still skong awak tau=)

zEri sAfEerA said...

eh betol2 gadoh ke ape ni? konpius. hee

ilanilyana said...

incek tunang muka cam aidit marcello lah, cinta bunga pun chantek, sama padan gitu

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥