Monday, October 18, 2010

Time to release tension di MELAKA!!! hehehe....

Huargh........ setelah beberape minggu blog kami x di update, memang terserlah betape sibuknyer kitowunk ni kan. Mengalahkan CEO², COO², n pe lagi yang OO lah.. heheh.. tambah pulak mood yang tak bape nak baek untuk we ol's last week, segalenyer di tinggalkan cam anak tiri.. huuu~~

Btw, fobia punyer fobia kononnyer taknak balik melaka coz effect dari peristiwe xcident yang menggemparkan seluruh rakyat Malaysia kat Highway Pedas Linggi... last² balek jugaks.. tak leh la uols', we ol's baru jek seminggu tak balek umah da nek mengong pale otak... tak habes² BOSAN, BORING, BOSAN, BORING..... eeeee... sampai mak pon naek bingit nak dengar ayat tu, hehehe.... nak wat camner mak oiii, redha jek la sebab dikurniakan anak yang all the times nak berkepit jekkk bawah tiakk ^.^ huhu.....

So, perjalanan balek yang amat bertatasusila dari kami pemandu yang berhemah. huhu.. senang kate siput law nak melintas sempat lagi aww... komp0m tak kene langgaw punyer... hehehe, tipu jekkk... tapi agak menyeramkan jugak lah bile lalu situ, sesampai jek kat kilometer 223 tu mate jadik tak tentu arah nengok kiri.. kanan.. atas.. bawah.. tengah.. tepi.. bla..bla...bla.... mane tak nyer, macam² rumors yang da sampai kat lubang telinge nih... (diowang sebenawnyer jeles nengok we ol's balek tiap² minggu tuuu) ~~~~~~~ Akhirnya, Alhamdulillah we ol's selamat sampai.. masuk jek umah, letak beg pastu kuar balek ngan bonda g kedai my br0 pekena burger special ngan nasik goreng cili padi. lap0oo taw, dari pagi tak makan pape akibat musim kemarau yang melande beta...isk3 (memang besh, sbb makan PREE! ngeh3)



Pojek besoknyer pulak, dalam mase yang same akak ipawku buyung (oopsss...) wif her husband pon de balek dari Sabah. wahh, happening~ agak lame jugak tak jumpe dowang. windu bangat! hape lagi, mase untuk mengepaw la...hehe.. kite mulekan ngan berpoye² kat KRR Jusco melaka yang cun melecun tu, heheh...





Nie la die penaja import kite, nun di Sabah ba~ heheh
yess! berjaye mengopakkan die RM50 untuk support bayar..hahah, ciannn... Sabar ye bahh...



kesian mak bile die cakap "seumur idop aku nie le 1st time makan kat situ, nie sumpah taknak makan situ lagi!" hahahaha.... kopakkk, jangan wisau mak... bukan duit mak yang kami gunekan aritu. heheh... >.<)..








Nah, amek kaw! hahah... baru 3 pax jek da dekat RM100.. woWW!!



Malamnyer pulak, kite hentam lagi 1 kali... "Jangan pandang Belakang Congkak 2"... konon nak tengok kat GCS, kasi feel lebey ngan sound sistem yg gempak..  tapi hampeh! parking full pulak kata Dataran.. mengong~~~ last² pegi MBO Melaka Mall jew, wuuu~~ sit tak best! lenguh pale lor, tinggi naw tempat duduk.. nampak pale owang jek.





Pape pown enjoy ar citer tu, best + lawak giler nak² lan pet pet.. wakaka, gelak sakan.. btw, thanks to abg memey lagik. hahah... kopak lagi RM50, total skunk merangkumi RM100++ (popcorn, jagung rebus, air tropicana twister yg besh!) hahaha... mekasih yeww... kowunk jangan lupe g nengok aww, besh.. layannn~~~


1 comment:

ABOUT US said...

harus pulang minggu nie lagik untuk event yang seterusnyer, heheh... it's my important day =)

by eira

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥