Wednesday, December 7, 2011

Cik Bunga buat review pasal "Ombak Rindu"...

Assalamualaikum peeps!

since last entry Cik Bunga aritu ade inform pasal perubahan yang bakal dilakukan KAT SINI, tapi belum nampak pape lagi pon kan...? hehehe... sabar dulu yew... memang agak slow skang blog nie nak bergerak, sebabnye adelah sebab-sebab tertentu lain... next entry will be disscuss okey tayunk! :)

Nie, Cik Bunga  nak wat review sket pasal filem "Ombak Rindu"  yang tengah hoteSSss and vogue the vasssss skang... mau tak, hampir mencecah 400juta pada hari ke empat tayangan.
Memang HEBAK lah kan! heheheh


Nak cite kan sinopsis jalan cite memang buang mase jek, for sure korang sume mat novel / minah novel. 
Is it rite???? kekekek.... tapi Cik Bunga tak ponggg, tak larat nak baca novel tebal bagai tuhh...
modul sejarah sekolah pon tak katam-katam lagik okeh...
I hate sejarah! ggrrrhhh... ehhh, heheh... tertukar topik pulak dah ^^

Btw, OMBAK RINDU memang sangat BESTTT!!! Walaupun Cik Bunga tak sempat nak mengalirkan airmate walau setitis ponnnn... Sebab Encik Tunang dok sabotaj...! nak skodeng tengok tunang die nanges ke tak.. I'm not okeh, wuwuwuuuu

(balik je umah sambung nanges sampai nek bengkak biji mate. huhu)


potonggggg betol ~.~

ape yang pasti, jalan citer memang baik & terbaekkkk!
korang pegi la terjah wayang terdekat, tak rugi pon walaupun ngah musim suara sengaw tambah pulak batuk yang asek nak kOOongg, koOOonggg... adehhh, saket tekak! letey kan...
pegi laaaa, "ubat" tuu.... sebab dapat berjalan adek Cik Bunga cakap, heheheh :)



Last but not lease!
Jom layan MTV "OMBAK RINDU" nie wehhhhh....
tangkap lentok dibuatnyer... teros set ringtone pas balek tgk movie aritu..
kekekeke... abes la selena gomez "love u like a love song".. pett...petttt..pettttt....... heheheh



tata...cekidauttt! 


4 comments:

fae jamal said...

hari ke-4 dah 5.2 juta dah sygg..;)
semlm nak g tgk tapi sold out..grr! bengang je! tapi org kata novel lagi best..no comment sebab tak tgk movie tu lagi..hehe

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

fae ~ tayunkkk... ^^ hehehe, eh yeke...? last cik bunga dgr kat radio mase tu... tp awl pagi.. myb tak smpai mlm da cecah 5juta lak... fuhhh, mmg power la :)))

Yasmin Aris ♥ said...

tak tengok lagi cite ni . huhu

PinkUmmi said...

Cik bunga miss u so much.....
Just nak inform link lama PU dah xguna ye...
nih link blog baru http://coratcoretpinkummi.blogspot.com

Skang nape kurg update blog????

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥