Tuesday, December 14, 2010

Penampakkan hantu kat Taming Sari???? yeke?

Ngaummm~~~ login jek blog, tetibe terbace lak entry pasal de owang penah ternampak bayang² putih cam hantu merayaw² kat area Taming Sari Melaka. Halamakkk! O__o) lom sempat lagik nak melancong kat situ (although saye nie owang melaka, tapi lom penah naek lagik aww menara tuu.. seyessss~~) macam² citer di dengawnyer.. agaknyer camner lar ley jadi camtu ehh... tempat tu dulu kawasan paye ke ekk?? orrr as usually kite sume pon taw Melaka... Lot of stowry, tempat yang paling bersejarah dalam Malaysia..! well..welll.welll....(heheh, balagak!) Nak² peristiwe portugis datang nak jajah Melaka.. Mayb de yang mati terbunuh kat situ kowttt, mayb...maybb... mane la taw kannn, sbb tu tak mustahil de yang akan ternampak benda alah putih tuu... Uuuppsssss.. celupar plak mulot neyh...
so, de lar membe power rangers dok pegi seekers mende alah tu ala² uncle seekers lar kununn kann.. 
nak taw pe yang die nampak???
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
cube kowang klik kat link neyh
(orang yang brani jek digalakkan utk membace okeh, saye ulangi.. utk yang brani sahaja!)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
hahahaha.... amacam??? ade braney??? jom ar datang melaka

 

1 comment:

ABOUT US said...

suspender betol, hahaha :))

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥