Thursday, August 26, 2010

~ The Descent Part 2 ~




okie... oleh kerana kitowunk baru jek nengok cite nie last week, nak taw katne or cinema mane....??? (secret ar, heheheh....) so nk share sket lar sinopsis nyer.....



mulenyer cite mengisahkan sowunk laki tua (sape tah name die) dengan x sengaje terjumpe sowunk pompuan yang bernama sarah berlumuran darah n dlm keadaan trauma. (start jek movie dah terkejot, ape kesssss....? heheheh)





soo, bermula dari penemuan pompuan tu, pasukan penyelamat pon cam bese lar jalankan tugas nak siasat mende yang jadi sebenarnye.. actually, sarah n kawan² die g ekspidisi jelajah gua aww... sume yang pegi pompuan (beraninyerrr~) jadik, si sarah dipakse pergi balik ke gua tu untuk bantu pasukan penyelamat untuk siasatan selanjutnyer... cube lah bayangkan, kite da ngah trauma pastu dipaksa g balik ke gua tu... ngeeeee~ x sanggup!



















sepanjang dalam gua tu sarah asyik t'igt peristiwa hitam yang melanda dia ngan kawan² dia, rase² kowunk la kan.... pe kemendenyer tu eh......????? yang pegi tu 4 orang kowt, n sarah sowunk yang berjaye selamat keluar...... pe tuuuuu??





PEMBUNUH..? PEROGOL..? ALIEN???





law cite abes nanti kowunk x g wayang lak, so g la nengok THE DESCENT PART 2 kat wayang terdekat. da start 19 Ogos lepas. pastu, law nak lagi feel g la GSC, huhuhuhuhuhu......... berdeboOOooommm sound dier! heheheheheh.... Dolby gitu!













memang terbaekkkkkkk~~~



heheheh....














1 comment:

.:: ikmal ∞ ira ::. said...

part 1 x tgk lagi, tetibe lompat part 2... huhuhu... mmg suspender tol! hahahaha :))

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥