Saturday, March 19, 2011

BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI

r

 

  1. Sila jelaskan KENAPA anda kagum dengan blog tersebut .. TIDAK KURANG  dari 100 patah perkataan .. OK ? Tidak kurang ok !! 
      P.i.n.k M.o.m.m.a super duper hot mama yang dah ade 2 orang anak, tapi kalau tengok pada gamabr tak nampak pon macam seorang Mama kan. Cik Bunga sangat kagum pada Pink Mama, walaupun dah kawin & dah ade anak tapi sempat lagi blogging. Hehehe... Mama, husband tak jeles ke??? heheh.. Mama tak kedekut info taw, lebih2 lagi part yang more ke arah kewanitaan. (makeup, shawl, tips kesihatan) heheh... suke! ^^ Paling mengagumkan, keremajaan Pink Mama masih terserlah okeh.. Nak taw rahsia Pink Mama bole klik sini

  2. Sila buktikan yang anda benar benar kagum dengan blog tersebut ! Jeng jeng jeng !! 
      Buktinya..... Cik Bunga ikut jejak langkah Pink Mama taw. KLIK SINI

  3. Sudah berapa lamakah anda mengikuti blog tersebut ?? 
      Start awal tahun nie Cik Bunga sangat aktif berblogging & berkomen kat blog mama gojes nie.. so, meaning that dekat 3bulan la :) Pink Mama sangat peramah & baik okeh. Sayang Pink Mama ^^

  4. Sila ceritakan tentang blogger tersebut
      Jawapan dah ade kat soalan no.1

  5. Apakah blogger tersebut mengetahui anda kagum dengan blognya ? 
      Yeahh.. da lame taw... Dalam entry Cik Bunga pon selalu jugak diselitkan nama beliau. Tak percaya baca SINI

  6. Jika diberi peluang bertemu dengan blogger tersebut , sila beri 5 soalan yang akan anda tanya kepadanya !! Jeng jeng jeng ..
* Bila Mama mula amalkan VCO?
* Bila Mama nak buat smokey eyes kat mata Cik Bunga lak?? nak yang arabian punye. heheh..
* Bila Mama nak turun IKEA lagi, sale sampai 20/3/11 nie je taw
* Mama blogging  join segmen Abg Ben, husband tak jeles ke..? heheh... uppsss...
* Bila pulak Mama nak jumpe Cik Bunga nie, teringin sangatttt

22 comments:

Miss Ran said...

mama pink..minat gak

.::cintabungablogspot::. said...

Miss Ran ~ wahh...glemer jugak pink mama nie kan.. hurmmm

Afaf CyNofa said...

hye..bw here..;p

Lulu caldina said...

dia memang peramah..ngee...best best

.::cintabungablogspot::. said...

Afaf ~ heheh...thanks for visiting ^^

.::cintabungablogspot::. said...

Lulu ~ kamo pon same gak dear, sgt glemer ye kamo & pink mama. ouhhh..sgt jeles -__-

hanim azhari said...

singgah sini..salam perkenalan

.::cintabungablogspot::. said...

Hanim ~ tengggs for visiting ;)

Scarlett O'Hara said...

Ramai rupanya blogger wanita yang hebat2 kan?Lepas ni nak gi umah pink mama pulak.

.::cintabungablogspot::. said...

Scarlet ~ hehehe...tapi cik bunga tak sehebat blogger scarlet sendiri & pink mama jugak... tabekk springggG~~~

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

maluuuuuuu~
pagi ni bgn selsema2..haicooo haicoo..

tiba2..nampak ini ;p
tenku sayang..
hugs~~~~

nnt i blnja u air buah gelas besar ye cik bunga..
aihh syg la syg la!
ahahaha (gelak pn sore serak)

solo molo said...

0whhh...
dah tau dah blog yang paling disayang...

Chekgu Azrine said...

salam singgah dari segmen BEN ASHAARI

rajin2 singgah ke my entry ye

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

entry utk kamu juga gorjes..
kamu tulis pasal sy..sy membalasnye smula.. =)
tQ again~


http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-suka-blog-inicik-bunga-pilih.html

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

momma pink ni mmg peramah wey!! nak jumpa jugak ni..yeehaa!! moh ler sesama jumpa nakkk? leh bergigam bak kata momma pinky ni..heheeh


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Princess Nur said...

nampak cam best blog pink mama ni.nak follow la..hehe..salam kenal jugak buat cik bunga ye :)

.::cintabungablogspot::. said...

afaf ~ hehehe...hiii, nice to meet u here ;)

.::cintabungablogspot::. said...

lulu ~ kan..kan..mama memng baekkk, sayunk mama :)

.::cintabungablogspot::. said...

solo molo ~ hehehe..tau takpe ^^ heheh...

.::cintabungablogspot::. said...

chekgu ~ orait cikghuuuu ^^ heheh

.::cintabungablogspot::. said...

wiyda ~ hahaha, moh kite moh... set date kite date jumpe mama ^^

.::cintabungablogspot::. said...

Princess Nur ~ aiii... salam kenal jugak. ngeee ^^

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥